Glasbewassing

Glasbewassing

Met onze professionele apparatuur heeft ons schoonmaakbedrijf alle ramen in enkele minuten schoon. Om het beste resultaat te behalen dient het beste materiaal gebruikt te worden.
Daarom hebben onze medewerkers dit uiteraard tot hun beschikking. Ons schoonmaakbedrijf beschikt over een team van glazen wassers die uw ramen keurig netjes schoonmaken.
Op basis van de vervuiling, de hoogte en de bereikbaarheid wordt de juiste techniek bepaald. Tevens zijn we sterk vertegenwoordigd in de regio. Hierdoor kunnen we de werkzaamheden combineren met andere projecten. Dit levert u juist daarom een scherpe aanbieding op. Wij bieden de laagste prijsgarantie! De glazenwassers van Canara Cleaning werken met WhatsApp. Via deze app word de klant elke 6 of 8 weken gevraagd of de klanten hun ramen willen bewassen. De glazenwassers komen niet onaangekondigd u ramen bewassen alles gaat via de app. Uiteraard mag de klant altijd zelf wel extra glasbewassing aanvragen. Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor u woning? Stuur dan een foto van de woning voor en achterkant naar het WhatsApp nr van Canara Cleaning en u krijgt gelijk een prijsopgave terug! Tel/WhatsApp nr: 0643500108. Zo onderscheidt Canara Cleaning zich op dit gebied door kwaliteit en service te bieden. Wij dragen er zorg voor dat bij elke wasbeurt het houtwerk, kozijnen en trespas grondig worden schoongemaakt.

Telescopische glasbewassing

Schoonmaakbedrijf Canara Cleaning maakt gebruik van telescopische glasbewassing. Telescopische glasbewassing is het reinigen van glas door middel van steelsysteem. Dit systeem pompt water omhoog door een uitschuifbare steel tot maximaal 15 meter. Aan het uiteinde van de steel zit een was borstel waarmee de ramen worden schoon gemaakt. Het schoonmaak proces bestaat uit grondig sproeien, borstelen en naspoelen om het gewenste effect te creëren. Voor het telescopische glasbewassing wordt water in de puurste vorm gebruikt (gedemineraliseerd water), hierdoor hoeft er na de behandeling geen trekker meer over de glazen. Zelfs bij zonnig weer droogt gedemineraliseerd water streep loos op. Door de uitschuifbare steel van de telescoop wordt alles weer binnen handbereik. Deze werkzaamheden wordt uitgevoerd vanaf de grond, zonder ladder. Hierdoor is het systeem veiliger en kan het veel tijd besparen. Wilt u ook telescopische glasbewassing bij uw glazen? Neem dan gerust contact met ons op.