Graffiti verwijdering

Graffiti verwijdering

Graffiti verwijdering Canara Cleaning biedt de laagste prijsgarantie! heeft u graffiti op gevels, balustrade, muren en meer? Ongewenste graffiti is een veelvoorkomend probleem. Er zijn verschillende mogelijkheden om graffiti te verwijderen. Welke manier het beste is hangt namelijk af van het type ondergrond en de hardnekkigheid. Daarom bepalen onze gediplomeerde medewerkers de beste methode per situatie.
Het verwijderen van graffiti is niet eenvoudig. Bovendien is het belangrijk dat we bij het verwijderen van graffiti voldoende aandacht hebben voor de ondergrond van de buitenmuur. Meestal blijven de mogelijkheden beperkt tot het voorzichtig zandstralen op lage druk en het chemisch reinigen op hoge druk. Indien het gaat om een buitenmuur op basis van cement, kan de graffiti soms zo diep in de ondergrond gedrongen zijn dat de beschadiging permanent zal zijn. In dat geval kan gekozen worden om de graffiti niet te verwijderen maar een extra kleurstoflaag aan te brengen die dezelfde eigenschappen heeft als de met graffiti vervuilde ondergrond.

Opgelet: het schoonmaken van een met graffiti vervuilde muur is echt specialistenwerk en is steeds afhankelijk van de schade en de ondergrond. Ga daarom niet zomaar zelf verfspuiterij zandstralen, maar neem contact op met een ervaren gevelreiniger.