Gevelreiniging

Gevelreiniging

Gevelreiniging Eindhoven

Is de gevel van uw woning in Eindhoven toe aan een opknapbeurt? Schoonmaakbedrijf Canara Cleaning is gespecialiseerd in gevelreiniging. Wij verwijderen het vuil en de aanslag van de buitengevel van uw woning of bedrijfspand.
En dat met de laagste prijs garantie! Het is een goedkope manier om de buitenkant van uw woning er weer als nieuw uit te laten uitzien. Daarom zijn wij u graag van dienst.

Door een gebrek aan onderhoud vervuilt de gevel en kan deze zelfs schade oplopen.
U kunt hierbij denken aan vorstschade en vocht doorslag. Door onze jarenlange ervaring, vakkundige medewerkers en geavanceerd materieel zijn wij een betrouwbare partner voor zowel bouwbedrijven zoals woningbouwverenigingen, vastgoedbeheerders, overheidsinstellingen, bedrijven en particulieren.
Onze dagelijkse werkzaamheden bestaan dan ook uit sandwashen, hoge druk reinigen, stoomcleanen, chemisch reinigen, hydrofoberen (impregneren) en het verwijderen van graffiti.

Wat is nu gevelreiniging eigenlijk? Gevelreiniging is het verwijderen van het vuil van je gevel. Je kunt tal van verschillende soorten vuil op je woning hebben. Denk hierbij aan organisch vuil, groene aanslag, witte aanslag en ook klimop. Daarnaast kun je ook graffiti op je gevel hebben gekregen door kwajongens uit de buurt in Eindhoven . Canara Cleaning kan je helpen met alle vormen van vervuiling en ervoor zorgen dat je weer een mooie en schone gevel krijgt.

Gevelreiniging wordt de laatste jaren steeds meer gedaan om gebouwen te onderhouden. Men gaat steeds meer inzien dat dit bij het onderhoud hoort van woningen en bedrijven. Neem gerust met ons contact op voor een geheel vrijblijvende offerte. Wij staan u graag te woord met een advies op maat.

 

Gevelreiniging kosten

 

Type gevelreinigingOmschrijvingPrijs per m²*
ZandstralenVoor donker gekleurde bakstenen€9,-
ZandstralenVoor licht gekleurde bakstenen€12,-
VochtstralenWater + zand/glasparel/kalk voor zachtere gevels€10,-
NevelstralenIndirecte straal, uitstekend voor monumenten€13,-
Chemisch reinigenWater + reinigingsmiddel + afvoeren water€14,-
Stoomreinigen met hogedrukGebruik van koudwater€5,-
Stoomreinigen met hogedrukGebruik van warmwater€5,-
ImpregnerenImpregneren van de gevel€5,-

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

App ons!